Resebyråer i Solna

De som bor i Solna verkar älska att resa för det finns en mängd resebyråer etablerade i Solna. Det är en salig blandning av stora och små aktörer men oavsett vad du är på jakt efter bör du kunna hitta det här i Solna. Här nedan listar vi en del av dom:

  • Bar Travels som du hittar på Ekensbergsvägen 63.
  • Bennet BTI Nordic har kontor på Korta Gatan 7 och är mestadels specialserade på affärsresor men kan självklart även hjälpa till med privataresor.
  • Jetweb Sweden AB har etablerat sig på Svetsarvägen 10. På samma address hittar du MZ Travel som vi antar har ett samarbete av något slg,
  • Just Travel hittar du central beläget på Råsundavägen 117B.
  • Nyman & Schultz AB har kontor på Sundbybergsvägen 1 och är en av de största resebyråerna i Sverige. Även dom är mest fokuserade på affärsresenärer.

 I en undersökning som nyligen gjordes bland de som bor i Solna var deras favoritresmål den Karibiska övärlden. Om det gäller även dig så rekommenderar vi ett besök på Resakaribien.se där du hittar en massa inspiration inför en eventuell Karibienresa. Du hittar bra information om varje ö som finns att tillgå och även bra information om väder och klimat samt lite tips inför resan. Men vill du hellre prata med en traditionell resebyrå har du alltså Solnas aktörer listade ovan.