Stockholmspaketet

Om du planerar att besöka Solna med omnejd så är ett bra sätt att få valuta för pengarna att köpa Stockholmspaketet. I Stockholmspaketet ingår hotell, frukost och Stockholmskortet. Det blir mycket enkelt att upptäcka Stockholm på egen hand eftersom det bästa av Stockholm ingår i Stockholmskortet. Se världsberömda museer och attraktioner eller välj din favorit bland sightseeingturer och njut av Stockholms vackra skärgård!Stockholmskortet

Stockholmskortet har obegränsad fri kollektivtrafik med buss, tunnelbana och pendeltåg, 8 fria turer med buss, båtar och en guidad tur till fots, diskonterade sightseeing och skärgårdsturer, fri entré på SkyView, Fotografiska muséet, Skansen och Vasamuseet, totalt 85 sevärdheter, utflykter och attraktioner och en mycket bra karta över staden.

Kortet har ett värde av hela 6000 kronor i sig och följer med varje hotellbokning som görs på Destination Stockholm. Stockholmskortet är giltigt under hela vistelsen, dvs även ankomst och dagen för avresa, alla dagar i mellan och utfärdas vid incheckningen på hotellet.

Som bekant finns mängder av billiga hotell i Stockholm. Du kan hitta många alternativ i de yttre förorterna som till exempel Haninge men även på mer centrala delar som till exempel Solna. Även innanför tullarna går det att hitta många prisvärda hotell. Personligen skulle jag rekommendera att försöka hitta ett centralt boende så att du med lätthet kan röra dig mellan stadens viktigaste delar. Vi önskar er en trevlig vistelse i Stockholm!